Gården

Nissens Hestebiomekanik

Gården

I efteråret 2022 overtog vi et lille landsted syd for Kalundborg på Sjælland. Det er en mangeårig drøm der her gik i opfyldelse: At få et fysisk udgangspunkt for Nissens Hestebiomekanik.

Fra dette sted skal jeg:

-​Tage heste ind til undersøgelse og behandling og dermed lave min ventetid kortere.

-​Byde ind til kurser og workshops

-​Danne rammer for det tværfaglige samarbejde der allerede er mellem mine tætte samarbejdspartnere og jeg.

-​Fremtidsplanen er også at kunne give plads til træningsophold og lign.

Privat er drømmen allerede opfyldt: Jeg har fået hestene hjem og jeg elsker det.

Gårdens beboere er:

Min mand Andreas Ramsing og jeg, vores to børn hestetossen Alva (6 år) og traktor/ gravko-tossen Hubert (3 år). Guldmedaljehoppen Lillevangs Pari-Diva (f. Zack/ mf. Fernal Prydsholm) er firmaets projekthest, hende fik jeg foræret i december 2019 fordi hun var kronisk halt og havde 4 golde år trods utallige forsøg på i foling. Efter et par osteopatiske behandlinger, VetCur og kapsuntræning blev hun drægtig i maj 2020 på en inseminering. Resultatet er Pari-Spirit en nu snart 2 års hingst. Sommeren 2023 fik Diva hoppen Pari-Juna født 19/6. Læs mere om Diva her: https://www.ridehesten.com/nyheder/guldmedaljehoppen-der-ikke-kunne-blive-draegtig/77926 Spirits opdrager og børnenes pony er den 25-årige Little Joe en skøn plettet 1’er pony. På sofaen ligger huskatten Misse Gaia (11 år), som har været med hele vejen fra vi boede i Komponistkvarteret på Østerbro til nu. Gaia er lidt utilfreds med de to nyeste beboere ”Katte Killerne” som Hubert kalder dem: Totte og Spottie to nysgerrige langhårede staldkatte, som gør alt for at avancere til huskatte.

Derudover er gården et studie i biodiversitet idet tidligere ejere virkelig har gjort det til et godt sted for insekter og fugle.

Siden vi flyttede ind har vi lavet folde, læskur og opdateret ridebanen til dyrelægetræningsbane og nu skal stalden have en tur. Vi elsker allerede stedet og fik indviet gildesalen med bryllup 15.10.22, hvor man mærkede hvor godt stedet er til at give mennesker gode oplevelser.

Vær velkommen på Ellemosegården!

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til mine behandlinger, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte mig herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Telefon: 51 51 21 59

Send en e-mail​

Adresseinformation

Nissens Hestebiomekanik APS – CVR: 39111926